Quarantaine blijkt relatietest voor Romy Monteiro

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De vakantie van Romy Monteiro in Thailand eindigde nogal abrupt. Ze was samen met haar vriend Jasper op reis, maar moest plotseling hals over kop terug naar Nederland door het coronavirus. De zangeres vertelt dat ze heel bang is om anderen te besmetten.

‘Zekere voor het onzekere’

,,We komen net uit Bangkok en het aantal besmettingen is daar vele malen hoger dan ze zeggen”, vertelt Romy aan weekblad Story. Daarom wil het koppel geen enkel risico nemen en zitten Romy en Jasper vrijwillig opgesloten in hun appartement in Utrecht. ,,Alleen dan weten we zeker dat we niemand kunnen besmetten.” Ze hebben zichzelf dus in quarantaine gezet, maar voelen zich absoluut niet ziek. ,,Maar we nemen liever het zekere voor het onzekere.”

Dat betekent dat Romy en Jasper, die sinds vorig jaar een relatie hebben, continu bij elkaar zitten. Dat kan natuurlijk een flinke relatietest zijn, maar zo ziet Jasper het niet: ,,We zijn al maandenlang elke dag samen. We hebben nog wel twee huizen, maar we zijn of bij Romy of in mijn huis in Haarlem”, legt hij aan Story uit. ,,Wel is het zo dat als ik drie weken bij Romy ben, ik gillend gek word. Dan komen de muren op mij af.” Het is voor Jasper te hopen dat ze geen klachten krijgen en over een paar dagen weer de deur uit mogen.

Tags

JASPERPARTNERROMY MONTEIROVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck