‘Queen Elizabeth bant Harry uit huis’

Door: Ditjes en Datjes
24-10-2019

Is het ‘HEXIT’ voor prins Harry? Het is namelijk menig mens opgevallen dat er iets merkwaardigs aan de hand is in het Britse Koningshuis. Er zijn namelijk foto’s gepubliceerd van de audiëntiekamer in Buckingham Palace waar te zien is dat het fotolijstje met een foto van de prins en Meghan plotseling is verdwenen. Dit terwijl de portretfoto van prins William en Kate er nog wél staat…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Familieruzie?

Dat prins Harry en broer prins William elkaar niet zo liggen de afgelopen tijd is nu algemeen bekend. Maar dat oma Queen Elizabeth zich daarin mengt is nieuw.

Afgelopen dinsdag had de Britse koningin Kisha Alexander-Grant, hoge commissaris van Grenada, op de thee. Het eerste dat opviel bij de Britse media was dat de foto van Harry en Meghan spoorloos was verdwenen. Toen politicus Boris Johnson afgelopen juli op visite kwam stond het lijstje namelijk nog wel op het bijzettafeltje.

Het schijnt dat de koningin wel vaker foto’s verplaatst. Maar de timing is wel erg verdacht. Het stel is namelijk erg openhartig geweest in de net uitgezonden documentaire ‘Harry & Meghan: An African Journey. Daar liet het paar weten dat ze een zware tijd hebben gehad de afgelopen maanden. Er wordt gespeculeerd dat queen Elizabeth hier niet van gediend is en besloot het portret van de twee weg te halen.

Volgens anderen is dit complete onzin en wordt er ontkend dat er sprake is van ruzie of onenigheid. De queen zou de foto juist weggehaald hebben om goede redenen: om de privacy van het koppel te respecteren. Aangezien Harry en Meghan zelf hebben laten weten dat de media het hun moeilijk maakt, zou queen Elizabeth ze de tijd gunnen om weer even tot zichzelf te kunnen komen.

Meer DenD