‘Queen Elizabeth heeft geheime tunnel naar exclusieve bar in Londen’

Door: Charlotte Wijnen
05-10-2021

Dat Queen Elizabeth van een borreltje houdt, is algemeen bekend. Maar nu blijkt dat de Britse Queen nooit dorst hoeft te hebben, want ze kan gebruikmaken van een geheime ondergrondse tunnel die leidt naar één van de meest exclusieve bars van Londen.

Ondergrondse tunnel

Jack Brooksbank, de man van prinses Eugenie, deed volgens The Sun de bekentenis. Tijdens een evenement dat gesponsord werd door drankenmerk Casamigos, raakte hij aan de praat met een koninklijke correspondent van de Daily Mail. Hij verklapte dat de Queen gebruik kan maken van een geheime tunnel onder Buckingham Palace. ,,Er is er één tot aan de Dukes Bar van St. James’s Palace”, aldus Jack.

Geen toeval

De Britse bar is niet alleen gelegen in één van de meest exclusieve bouwwerken van Londen, maar staat ook bekend om de ‘legendarische martini’s’. Deze worden door de New York Times omschreven als ‘de beste ter wereld’.

En dat de ondergrondse tunnel juist op deze bar uitkomt, is geen toeval. Volgens haar nicht Margaret Rhodes drinkt de Queen elke avond een martini.

Meer DenD