Queen roept William en Kate op het matje: ‘Regels tijdens vakantie geschonden’

William en Kate krijgen standje van de Queen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

William en Kate zijn tegen de bevelen van Queen Elizabeth ingegaan. Elizabeth zou met William hebben gesproken en hem aangespoord hebben om niet meer met de helikopter te reizen, en toch besloot hij om samen met Kate en hun drie kinderen ermee op vakantie te gaan.

Queen Elizabeth zou zich grote zorgen maken omdat William en Kate tijdens hun vakantie de regels hebben geschonden.

Koninklijk protocol genegeerd

Volgens het koninklijk protocol moeten leden van de koninklijke familie aparte vluchten nemen, maar William en Kate stapten samen met hun drie kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis in hetzelfde toestel. Ze vertrokken vanuit het terrein van Kensington Palace voor een korte reis.

Op het matje geroepen

De Queen zou zes maanden geleden al verschillende gesprekken met William gehad hebben. ,,Ze had hier met William over gesproken en hem aangespoord om helemaal niet meer met de helikopter te reizen”, vertelt de Britse koninklijke expert Neil Sean aan Daily Express. ,,Het lijkt erop dat William en Kate ingaan tegen de bevelen van de koningin.”

De bestemming van de reis is niet bevestigd, maar er wordt vermoed dat het gezin op weg was naar hun verblijf in Norfolk. ,,Als prins William en Kate terugkeren van hun reis, zullen ze naar Windsor moeten gaan om de redenen voor hun acties uit te leggen. De koningin heeft hen ontboden”, stelt de expert.

Tags

KATEKATE MIDDLETONPRINS WILLIAMQUEEN ELIZABETHWILLIAMWILLIAM EN KATE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck