Quinty ontkent buitensluiten Pernille La Lau

Door: Tanja Brouwer
12-04-2019

Als Loretta Schrijver en Quinty Trustfull samen op televisie te zien zijn springt de chemie er eigenlijk al af. De twee hebben geen romantische relatie maar wel een hele innige vriendschapsrelatie. Ze vinden elkaar zo aardig dat ze zelfs samen op vakantie gaan!

Topavond

,,Met Loretta ben ik inderdaad op vakantie geweest, vertelt Quinty aan weekblad Story. ,,Naar Texel waar Loretta haar vaste plekje heeft. Ook buiten het werk zijn wij dus close met elkaar. Zeg maar gerust echte vriendinnen.” Ze gaan niet alleen samen naar Texel, want ook zitten ze soms samen in de zaal. ,,Ik had bijvoorbeeld deze week kaartjes voor de uitvoering van Mahler 8 in het Concertgebouw. Loretta is dan de eerste die ik bel. Dan weet ik van tevoren dat ik een topavond ga hebben.”

Vijfde wiel

Helaas kent hun vriendschap ook een keerzijde. Want door de goede band tussen Loretta en Quinty voelde Pernille La Lau zich bij Koffietijd buitengesloten. Ook Vivian Slingerland, die regelmatig in valt als presentatrice in het populaire programma, zou zich soms het vijfde wiel aan de wagen voelen. Iets wat volgens Quinty onmogelijk is: ,,Je doet een aflevering altijd als duo. Een situatie waarin een derde zich buitengesloten zou voelen, kan dus niet ontstaan. In werk zeker nog tweemaal in de week met Loretta en daar ben ik heel blij mee. Maar ook met Pernille en Vivian heb ik een goede relatie. En al was dat anders: we zijn allemaal ook gewoon professionals.”

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen