Raakte Samantha (Barbie) de Jong ook haar nieuwe zoon bijna kwijt?

Samantha de Jong
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Samantha de Jong werd gister de trotse moeder van haar derde kindje Djemino. Samen met haar ex-man Michael van der Plas heeft zij nog twee kinderen, Angelina (8) en Milano (5). Samantha raakte de voogdij over haar twee oudste kinderen kwijt.Was ook baby Djemino bijna uit haar handen geplaatst?

Barbie verkeert op een roze wolk en deelt op haar Instagram om de haverklap foto’s van de kleine Djemino. Barbie beviel gistermiddag van de kleine spruit via een geplande keizersnede. Door zwangerschapscomplicaties was een natuurlijke bevalling niet mogelijk. Eerder maakte Barbie bekend dat haar vriend Gerrit niet aanwezig zou zijn bij de bevalling: een traditie vanuit het woonwagenkamp waar hij vandaan komt.

Advocaat

Wel aanwezig bij de bevalling was Gerrit’s dochter Thea. Zodra de kleine Djemino ter wereld kwam en de eerste foto gedeeld werd noemde Barbie Thea dan ook op op Instagram. Naast de naam van Thea dook een opvallende naam op: Mieke Krol.

Dit blijkt een familierecht advocate te zijn die naar alle waarschijnlijkheid ook Barbie vertegenwoordigd.

,,Trotse ouders van Djemino @miekekrol” schrijft Barbie bij een foto van haar en haar kersverse zoon. Ook in een ander bericht wordt haar advocaat genoemd.

Opvallend genoeg is ook Mieke zelf dolgelukkig met de komst van de kleine. Op haar Instagram plaatst zij een foto waarop zij lijkt te proosten op de geboorte van de kleine Djemino.

,,Een klein feestje. Een kindje mag bij zijn ouders blijven. Wat een heerlijk nieuws. Proost” schrijft Mieke op haar Instagram. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dit inderdaad over de kleine Djemino. Dat zou betekenen dat het onzeker is geweest of Barbie de voogdij over haar pasgeboren zoontje zou krijgen.

Voogdij

Barbie heeft enige ervaring met het verliezen van de voogdij over haar kinderen. In januari nam Barbie een overdosis om zichzelf van het leven te beroven. Niet lang daarna deed ze een tweede poging. Dit resulteerde erin dat zij de voogdij over haar twee oudste kinderen Angelina en Milano verloor. Angelina werd uit huis geplaatst en woont bij Samantha’s moeder, en Milano woont bij Michael.

Tags

DJEMINOMICHAEL VAN DER PLASSAMANTHA DE JONGVOOGDIJ

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck