Rachel begint Hazes café in Spanje

Rachel verplaatst haar activiteiten naar Spanje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel gaat een Hazes café openen in het Spaanse Torremolinos. Al sinds het overlijden van André Hazes sr. loopt Rachel naar eigen zeggen met ‘zijn plan’ in haar hoofd. Dat laat ze weten op Instagram.

,,Ik kan eindelijk het volgende mooie nieuws met jullie delen”, begint Rachel haar aankondiging op Instagram. Volgens haar had André nog een paar wensen toen hij serieuze problemen kreeg met zijn gehoor. ,,Eén daarvan was om nog een eigen Hazes Café te hebben, daar waar hij ooit zelf was begonnen met zijn carrière als ‘zingende barkeeper’.”

Hazes café in Spanje

Al sinds het overlijden liep Rachel met het plan in haar hoofd, vervolgt ze. ,,Daarom ben ik zo ontzettend trots om dit nu eindelijk voor hem in vervulling te kunnen laten gaan. En dan ook nog in zijn geliefde Spanje.”

Op 10 februari zullen de deuren geopend worden. ,,Een plek voor iedereen die van lekker eten, een drankje en een gezellig praatje houdt. Met op de achtergrond uiteraard de bekende muziek van onze André. Precies zoals André dit zelf zou hebben gewild.”

Kroketten

Momenteel heet de tent ‘Brasserie Casa Beense’, gerund door Melanie Beense en haar man Casper Groosman. ,,Zij gaan samen met mij het avontuur aan om van de nieuwe brasserie, Brasserie Casa Hazes, een enorm succes te maken. Brasserie Casa Beense is afgelopen jaren een begrip geworden aan de Spaanse Costa en Brasserie Casa Hazes zal dit op eenzelfde wijze met muzikale passie blijven voortzetten.”

Op de menukaart van de brasserie is te zien dat er veel Nederlandse hapjes worden geserveerd. En natuurlijk, speciaal voor Rachel, ook kroketten!

Tags

RACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck