Rachel en Bridget samen op pad

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Tussen Rachel Hazes en haar schoondochter Monique heeft het nooit geboterd, en dat zal ook niet meer zo snel gebeuren. Rachel vond haar ex-schoondochter Bridget zo leuk, dat ze haar nog wel ziet. De twee vrouwen ontmoetten elkaar afgelopen weekend in Amsterdam. 

Nieuw hondje

Bridget en Rachel hebben ieder geval één ding gemeen: ze houden allebei heel erg van honden. Rachel heeft een nieuw hondje gekregen voor haar vijftigste verjaardag en mocht het beestje vorige week mee naar huis nemen. Ze stelde het beestje voor aan de presentatrice. In een story op de Instagrampagina van Bridget blijkt dat ze het heel gezellig met z’n tweetjes hebben.

‘Intense vrouw’

Toen Bridget nog een relatie had met André gingen de twee vrouwen ok regelmatig met elkaar op stap. Zo zijn ze met een paar mensen naar Rome geweest en gingen ze uit eten. ,, ,,Ik had het echt leuk met haar, we belden ook los van Dré”, zei Bridget over haar band met Rachel. Toch ziet ze ook in dat Rachel niet altijd een fijne vrouw is om mee om te gaan. ,,Maar het is natuurlijk ook een heel eh… intense vrouw. Dus ik moest wel af en toe tegen haar zeggen: ‘Zo, nu is het even klaar. Nu luister je even naar mij.’ En daar kon ze dan weer heel hard om lachen. Wij hadden gewoon heel erg veel lol samen.”

Tags

ANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDHAZESMONIQUERACHEL HAZESROXEANNE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck