Yvonne en Rachel sluiten vrede

Rachel en Yvonne gaat een broodje kroket samen eten
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Rachel Hazes laat in een bericht op Instagram weten dat Yvonne Coldeweijer haar een ‘gecremeerde kroket’ mag noemen. Sluiten de twee vrouwen eindelijk vrede?

Yvonne Coldeweijer heeft in haar nieuwste YouTube-video laten weten in hoger beroep te gaan tegen de uitspraak in de zaak tegen Rachel Hazes, enkel om het feit dat ze haar geen ‘gecremeerde kroket’ meer mag noemen. ,,Het is een grapje. Het moet kunnen. We leven in een wereld die veel te gevoelig is voor dit soort onzin”, zei de juicekoningin.

Rachel reageert

Inmiddels heeft Rachel gereageerd op het nieuws dat Yvonne in hoger beroep gaat. ,,Lieve mensen, even nog één keer voor de duidelijkheid aan mensen die het maar NIET willen begrijpen”, begint Rachel haar verhaal op Instagram. Ze legt uit dat de rechtszaak tegen Yvonne niet over de term ‘gecremeerde kroket’ gaat. ,,Het ging mij erom dat er in de video werd gezegd dat ik degene ben geweest die een brief van mijn zoon gelekt heeft en dat ik had ingegrepen bij mijn zoon zijn behandeling in Spanje. Dat was de reden voor de rechtszaak en daar heeft de rechter een uitspraak over gedaan.”

Geen dwangsommen

Rachel laat zelfs weten dat Yvonne haar gewoon een ‘gecremeerde kroket’ mag noemen. ,,Als Yvonne Coldeweijer er nu zo gelukkig van wordt om deze woorden te gebruiken, dan mag ze wat mij betreft gewoon haar gang gaan”, aldus Rachel. ,,Mijn advocaat zal aan haar advocaat bevestigen dat er hiervoor geen beroep op dwangsommen wordt gedaan. Het belangrijkste voor mij was dat de rechter begreep waar het werkelijk om ging en daarin heeft de rechter mij in het gelijk gesteld.”

Tags

HazesRachel HazesYvonne COldeweijer

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie