Rachel geeft huis aan Roxeanne

Door: DitjesenDatjes
26-09-2018

Het jonge gezinnetje van Roxeanne Hazes betrekt binnenkort een nieuwe woning. Moeder Rachel heeft namelijk een huis van zeven ton voor haar dochter gekocht. Ook zoon André verhuist spoedig, maar hij moest zijn huis zelf financieren en kreeg geen hulp van zijn moeder. Hopelijk zet dit de net herstelde moeder-zoonband niet op scherp.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Sterke band

Afgelopen kerst spraken Rachel en André elkaar sinds tijden weer voor het eerst. Eindelijk kon Rachel haar kleinzoon in de armen nemen. Hoewel de relatie nog steeds niet super is, gaan de twee ieder geval weer met elkaar om. Met Roxeanne heeft Rachel altijd een sterke band gehad, en dat laat zij nu blijken door een huis voor haar te kopen.

Story onthulde dat Rachel drie maanden geleden een villa in Almere heeft gekocht. Bekenden konden vertellen dat ze samen met haar zus en zwager daar ging wonen, maar nu ziet ze toch van dat plan af en schenkt ze het huis aan Roxeanne, haar verloofde Erik en hun zoontje Fender! Dat vertellen dezelfde bronnen aan het weekblad.
Toch kan Rachel de woning nog niet helemaal loslaten, want een buurtbewoner vertelt Story het volgende: ,,Rachel is hier een paar keer per week om de mensen die aan het werk zijn, zoals tuinmannen en bouwbakkers, instructies te geven.”

Kangoeroewoning

Het huis bestaat uit acht kamers, plus drie badkamers. Het bevat een luxe keuken en er is plaats voor vier auto’s op de parkeerplaats. Ook zit er een zogenoemde kangoeroewoning bij het huis. Een aparte woning waarin gasten of bijvoorbeeld Rachel kunnen blijven logeren. Aan de overkant van het huis ligt een speeltuintje, waar Fender over een paar jaar naar hartenlust kan spelen.

Meer DenD