Rachel gooit deur dicht voor Roxeanne

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel en Roxeanne Hazes spreken elkaar al jaren niet meer en áls er iets over hen in de media verschijnt, gaat dat over een ruzie of zelfs over een rechtszaak. Toch zei Rachel onlangs dat haar deur voor Roxeanne altijd openstaat. Kennelijk is ze nu van gedachten veranderd: zelfs op Instagram wil ze niets meer van haar dochter zien.

Voor een lange tijd hoopte Rachel op een hereniging met haar dochter. Ze zocht naar eigen zeggen meerdere keren contact met haar dochter, maar hoorde niets terug. ,,Als Rox morgen bij mij voor de deur staat, is ze méér dan welkom. Mijn moederhart staat altijd open voor haar”, zei Rachel eerder in weekblad Story.

In de steek gelaten

Inmiddels lijkt Rachel van gedachten te zijn veranderd. Ze vroeg Roxeanne te getuigen in een aantal oude geschillen, waarbij Rachel naar eigen zeggen grote bedragen afhandig zouden zijn gemaakt. Geen handige zet, want Roxeanne deed daardoor nóg een stap terug en gaf aan niet te willen getuigen.

In Beste Zangers deed Roxeanne er nog een schepje bovenop. Nooit eerder liet ze iets los over haar moeilijke jeugd, maar in het programma besloot ze dat wél te doen. Openhartiger dan ooit vertelde ze dat ze vroeger bij vreemde gastgezinnen werd achtergelaten wanneer haar vader moest optreden. Maar de grootste klap kwam toen haar vader overleed en Rachel besloot een boek te gaan schrijven. Roxeanne voelde zich in die tijd in de steek gelaten door haar moeder.

‘Einde oefening’

De uitspraken zorgden voor nog meer onenigheid tussen moeder en dochter en Rachel lijkt de deur nu definitief dicht te hebben gegooid. Vanochtend heeft ze een aantal mensen op Instagram ontvolgd, zo ook Roxeanne.

,,De twee hebben natuurlijk al jaren geen contact meer, maar toch bleef Rachel haar dochter nog volgen”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Nu is het einde oefening.”

Tags

HAZESRACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie