Rachel Hazes biecht op: ‘Ik had seks met André terwijl ik 15 was’

Rachel Hazes
Door: Eva Steins
22-04-2021

Een heftige onthulling in de docuserie over het leven van André Hazes. Rachel Hazes heeft toegegeven dat zij seks had met haar man André terwijl zij nog maar vijftien jaar oud was. De volkszanger was toen 34 jaar oud.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Alhoewel velen het al hadden zien aankomen, zijn de reacties op de onthulling van Rachel geshockt. In de docuserie ‘Kleine Jongen: het echte leven van André Hazes’, bekent Rachel voor het eerst dat zij als minderjarige het bed gedeeld heeft met haar man.

Oppas

Rachel was de oppas van Melvin, André’s eerste zoon die hij kreeg uit een eerder huwelijk. In de documentaire vertelt Rachel dat terwijl André’s toenmalige vrouw Ellen het huis verliet, er vrij onkuise dingen gebeurde tussen de 15-jarige oppas en de 34-jarige vader des huizes. ,,Daar gebeurden wel een paar dingen die eigenlijk niet door de beugel konden”, onthult Rachel.

Ze vertelt over de bewuste avond waarop zij voor de eerste keer het bed deelde met André. ,,Ellen was niet thuis, ik was naar bed gegaan”, bekent ze. ,,En toen kwam André op een gegeven moment bij mij in de slaapkamer. Toen is er wel wat gebeurd, zeg maar. Toen hebben we ook wel echt seks gehad de eerste keer. André was ook wel mijn eerste vriendje waar ik de liefde mee bedreven heb.”

Het zat niet in Rachel’s gedachten om gelijk over te gaan tot seks. ,,Natuurlijk, we hebben het samen gedaan, maar het overviel mij wel. Ik had niet de intentie om met André naar bed te gaan. Misschien ooit een keertje, ofzo, maar toen ik 15 was, speelde dat echt nog niet bij mij, dus het is me echt overkomen.”

Rachel op twaalfjarige leeftijd met André. BEELD: Screenshot ‘Kleine Jongen: Het echte leven van André Hazes’

Meer DenD