Rachel Hazes deelt kroketten uit aan crew Holland Zingt Hazes

Hazes deelt kroketten uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De crew van Holland Zingt Hazes is donderdagmiddag in de Ziggo Dome getrakteerd op een kroket. Niemand minder dan Rachel Hazes deelde de snacks uit, zo is te zien op de Instagram Stories van het evenement, dat komend weekeinde plaatsheeft.

“De crew is hard aan het werk en dat verdient wel een kroketje”, zo staat in de begeleidende tekst. De actie is zonder meer een knipoog naar de benaming ‘gecremeerde kroket’ die juicevlogger Yvonne Coldeweijer voor Hazes gebruikt.

De ‘bijnaam’ was in januari onderdeel van de rechtszaak tussen Hazes en Coldeweijer, die ging over een video waarin laatstgenoemde “onnodig grievende” uitlatingen deed over Hazes. Als aanvullende eis wilde Hazes dat Coldeweijer haar geen ‘gecremeerde kroket’ meer mocht noemen. De rechter ging daar tot verbazing van velen in mee en Coldeweijer wilde zelfs in hoger beroep gaan om die beslissing aan te vechten.

Hazes liet vervolgens weten dat Coldeweijer toch weer naar haar mocht verwijzen met de woorden ‘gecremeerde kroket’. “Als Yvonne Coldeweijer er nu zo gelukkig van wordt om deze woorden te gebruiken, dan mag ze wat mij betreft gewoon haar gang gaan”, aldus Hazes. “Mijn advocaat zal aan haar advocaat bevestigen dat er hiervoor geen beroep op dwangsommen wordt gedaan.”

BuzzE

Tags

RACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie