Rachel Hazes deelt kroketten uit in Ziggo Dome

Rachel Hazes deelt kroketten uit in de Ziggo Dome.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Ondanks de opschudding van de laatste weken heeft Rachel Hazes haar humor niet verloren. De weduwe van de overleden volkszanger deelde donderdag kroketten uit aan de crew die bezig is met de voorbereidingen van de vier Hazes-concerten in de Ziggo Dome.

Dat Rachel kroketten uitdeelt is een knipoog naar juicer Yvonne Coldeweijer die haar een tijdje geleden bombardeerde tot ‘gecremeerde kroket’. Die typering is een geheel eigen leven gaan leiden. Met name toen de rechter vaststelde dat Coldeweijer die grap niet meer mocht maken op straffe van een stevige dwangsom.

Later liet Rachel weten na enige commotie – omdat het verbod een aantasting van de vrijheid van meningsuiting is – dat zij hier niet zwaar aan tilt. Met andere woorden: Rachel Hazes mag zonder enstige consequenties een gecremeerde kroket worden genoemd.

Dat Rachel met een schaal kroketten door de Ziggo Dome liep en deze uitdeelde is een lange vinger naar haar critici. Ze ligt onder vuur van haar dochter Roxeanne die wil dat alle stukken over de erfenis van haar vader openbaar worden gemaakt. Haar zoon André zal dit weekeinde zijn rentree maken in de showbusiness.

Tijdens de Hazes-concerten zal André junior waarschijnlijk drie liedjes zingen. De twintiger heeft ruim anderhalf jaar niet gezongen. Hij ruilde zijn oude creatieve team in voor een nieuwe. Of hij echt zingt of playbackt wordt vrijdagavond duidelijk.

Tags

RACHEL HAZESZIGGO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie