Rachel Hazes geeft droom op: ‘te vaak teleurgesteld’

Rachel Hazes
Door: DitjesenDatjes
22-01-2020

Rachel Hazes heeft geen last meer van haar psychische problemen en kijkt vol goede moed en positiviteit de toekomst in. Zeker nu ze weer verliefd is. Maar toch is er één groot gemis, en dat is een hecht gezin.

Allebei op verjaardag

Al jaren hebben Roxeanne en André elkaar niet meer gezin. Ze hebben elkaar niet eens gefeliciteerd toen ze een kind kregen en ontlopen elkaar als ze allebei op hetzelfde feest moeten optreden. Niets lijkt te duiden op een hereniging, en dat doet Rachel veel verdriet. ,,Ik hoop dat ze beiden op mijn verjaardag zijn, in maart”, zegt de vrouw. ,,Maar ik ga er niet meer specifiek naar vragen.”

Volgens Rachel weten Roxeanne en André heel goed wat haar wens is, maar doen ze daar niets mee. ,,Het is alleen maar een teleurstelling voor mezelf als het ‘nee’ is. Ik heb ze nu vaak genoeg voorgesteld het goed te maken. Uit respect naar min kinderen en vanwege teleurstelling naar mezelf, vraag ik het niet meer. Ze weten wel wat mijn droom is, dus het is aan hen.”

Geen behoefte aan

Uit eerdere gesprekken die André gevoerd heeft met verschillende media blijkt dat de zanger geen behoefte heeft aan contact met zijn zus. Roxeanne heeft wel laten weten dat ze openstaat voor contact.

Meer DenD