Rachel Hazes: ‘Geweldig als Sarah zwanger is’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes, Sarah van Soelen en haar moeder Rebecca zijn afgelopen week gespot bij een winkel met allerlei babyspullen. En hoewel ze daar niet voor Sarah aan het shoppen waren, onthult Rachel wel dat ze het geweldig zou vinden als Sarah zwanger zou zijn. ,,Ik gun het André en haar enorm!”

De geruchten over de relatie tussen André en Sarah worden met de dag hardnekkiger. Geruchten gaan de rondte dat door alle commotie de relatie geen stand heeft gehouden. Maar afgelopen week is Sarah nog samen met haar moeder Rebecca en Rachel Hazes in een winkel met babyspullen gespot.

‘Ik zou het geweldig vinden’

Maar de dames blijken niet in de winkel te zijn voor Sarah. ,,Dat Sarah zwanger zou zijn, is mij niet bekend”, vertelt Rachel aan weekblad Story. ,,Maar kinderen vertellen hun ouders ook niet alles hé! Ik zou het geweldig vinden. Voor mij is Sarah een ontzettend fijne schoondochter, ik gun het André en haar enorm!”

Maar voor wie waren ze dan aan het shoppen? ,,Ons bezoekje met z’n drieën had een andere reden. Sarah moest iets voor een vriendin kopen, en ik zocht iets voor mijn neef Djarno die weer vader wordt”, legt Rachel uit. ,,Dat Rebecca ook mee was, vond ik super leuk! We zijn heel close met z’n allen.”

Tags

ANDRE EN SARAHANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIERACHEL HAZESSARAH VAN SOELEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck