Rachel Hazes heeft ‘hartenpijn’ door Monique

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes mag kleine Dré niet zien van Monique Westenberg. Daarbij stuurt Rachel geregeld cadeautjes op naar haar kleinzoon, maar die worden gewoon weer teruggestuurd…

Niet alleen dochter Roxeanne Hazes was afwezig bij de opening van het theehuis van Rachel. Ook Kleine Dré was er niet bij. Volgens Rachel mocht dat niet van Monique.

Geen contact

,,Ik heb geen contact met mijn kleinzoon. Dat zijn keuzes die voor mij gemaakt worden”, vertelt Rachel aan weekblad Story. ,,Als zij vindt dat kleine André geen contact met zijn oma mag hebben, dan is dat zo.”

Rachel zegt dat ze haar best heeft gedaan, en de keuze van Monique moet accepteren. Maar erbij neerleggen is lastig. ,,Ik heb mijn best gedaan en stuur kleine André geregeld cadeautjes. Maar die cadeautjes worden door Monique teruggestuurd”, klaagt Rachel. ,,Dat doet zeer. Daar heb ik hartenpijn van…”

‘Wie zien wel hoe het loopt’

Ook met dochter Roxeanne heeft Rachel geen contact meer. De grote vraag is of de relatie tussen moeder en dochter nog goed gaat komen. ,,Dat heeft tijd nodig”, vertelt Rachel aan Story. ,,We zien wel hoe het loopt. Als Rox aan wil schuiven, schuift ze aan. Maar als ze dat niet wil, vind ik het ook goed.” Zullen ze ooit de strijdbijl begraven?

Tags

ANDRÉ HAZESANDRE MONIQUEDRE EN MONIQUEDRE HAZES JUNIORHAZES FAMILIEHAZESFAMILIEMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck