Rachel Hazes in tranen door lied

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De emoties bij Rachel Hazes zitten nog steeds hoog als het gaat om haar overleden man André Hazes. Dat blijkt uit een fragment dat Shownieuws op Instagram postte. Zanger Jeroen van der Boom zingt een nummer dat speciaal is geschreven voor Rachel, en de tranen vloeiden rijkelijk.

Ontroerd door lied

In het nieuwe programma Hoge Bomen praat Jeroen van der Boom met bekende Nederlanders. Ze hebben het over de bijzondere en belangrijke momenten in het leven. Aan de hand van verhalen, foto’s en herinneringen maakt de zanger een nummer speciaal voor zijn gast. In de eerste aflevering is die gast Rachel Hazes, die een bewogen leven achter de rug heeft.

De twee praten over haar psychische problemen, burn-out, de moeizame relatie met haar kinderen en haar huidige relatie. Natuurlijk komt haar huwelijk met André Hazes ook ter sprake. Daarover maakte Jeroen een prachtig lied, dat Rachel weet te raken. ,,Ik denk aan de arena met de vuurpijl en zijn as. Was het maar zo dat hij nog bij mij was. Werd de tijd maar teruggedraaid. Zong hij maar opnieuw die mooie zinnen”, zingt Jeroen. Al na de eerste paar zinnen moet Rachel een zakdoekje pakken om haar tranen weg te vegen.

Aan betere hand

Het is bijzonder dat Rachel meedoet aan het programma, want de afgelopen jaren heeft zij geprobeerd uit de media te blijven. De laatste maanden lijkt het beter te gaan met haar psychische gezondheid. Ze heeft weer contact met haar zoon André en is zelfs weer gelukkig in de liefde.

https://www.instagram.com/p/B-o4eajJ4BD/

Tags

HAZESJEROEN VAN DER BOOMTRANEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck