Rachel Hazes is roddels over André zat en komt met statement

Door: Charlotte Wijnen
14-10-2021

Rachel Hazes kan er niet meer tegen dat er zoveel geruchten rondgaan over haar zoon André. Ze wil een einde maken aan alle roddels en komt met een statement.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Het gaat écht om een burn-out’

Eén van de geruchten die rondgaan is dat André drugsverslaafd zou zijn en in het buitenland zit om af te kicken. Rachel is het zat om de roddels over haar zoon aan te horen.

,,Als er één procent van waar is, dan is het al veel. Het is echt absolute onzin”, vertelt ze in een telefoongesprek met Albert Verlinde. ,,Het gaat écht om een burn-out.”

Wanneer Albert vraagt waar de burn-out vandaan komt, besluit Rachel alles te vertellen. ,,André heeft op tienjarige leeftijd zijn vader verloren en nam toen voor zichzelf de taak op zich om de man in huis te zijn”, begint ze haar verhaal. ,,Toen werd hij op dertienjarige leeftijd ineens bekend als zanger in België en Nederland. Hij kwam al heel jong terecht in een harde wereld.”

‘Heel Nederland’ heeft een mening

En dat haar zoon op jonge leeftijd verliefd werd op Monique Westenberg, die een stuk ouder is, zou volgens haar ook impact hebben gehad. ,,Op twintigjarige leeftijd werd hij verliefd op een oudere vrouw en daarna ineens vader”, gaat ze verder.

,,Naast zijn drukke carrière wordt er dan ook thuis verwacht dat hij een volwassen gezinsleven gaat leiden. En dat terwijl hij zijn eigen kinderjaren heeft overgeslagen.”

Ze vindt het vreselijk om toe te kijken hoe ‘heel Nederland’ een mening over haar zoon lijkt te hebben. ,,Alles wat hij doet, ligt onder een vergrootglas en hij kan het nooit voor iedereen goed doen.”

Meer DenD