Rachel Hazes op Instagram…en ze volgt Monique niet

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rachel Hazes heeft lang geprobeerd te leven zonder veel media-aandacht te krijgen. Maar nu lijkt ze zich na jaren goed genoeg te voelen om af en toe weer in de spotlights te staan, en waar kan dat tegenwoordig beter dan op Instagram? De vijftigjarige heeft vandaag een account aangemaakt en meteen haar eerste foto gepost.

‘Durf te dromen’

Op de eerste foto staat ze samen met haar vriend Mike, genomen op de dag dat ze haar vijftigste verjaardag vierde. ,,Durf te wensen, durf te dromen. Bedankt voor de mooie avond iedereen”, schrijft ze bij de foto. Els Hofland, de moeder van Djarno, reageert bij de foto: ,,Was zeker een avond om niet te vergeten.”

Geen Monique

Inmiddels volgt de vrouw ook al een aantal mensen. In totaal 11. Daar zitten uiteraard haar zoon en dochter bij, de familie Hofland maar ook Rossana Kluivert en haar zonen Nino en Shane. Opvallend is dat ze Monique, de vriendin van André niet volgt. Het is bekend dat de twee elkaar niet zo liggen en dat Rachel al binnen enkele dagen een veel betere band had met Bridget Maasland, die even met haar zoon een relatie had. Toch is het opmerkelijk dat ze de moeder van haar kleinzoon helemaal niet volgt op Instagram, want Rachel zou onlangs juist wat milder zijn geworden. Zo zei ze: ,,Voor mij is het belangrijk dat mijn kind gelukkig is. Met wie, hoe of wat, dat maakt niet uit.”

https://www.instagram.com/p/B9l0TMCBjm2/

 

Tags

FOTOINSTAGRAMJARIGMIKEMONIQUERACHEL HAZESRELATIEVIJFTIGVOLGERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck