Rachel Hazes slaat ‘criminele’ Klaas Otto aan de haak

Rachel Hazes heeft nieuwe vlam
Door: Charlotte Wijnen
12-01-2022

Er blijkt een hoop liefde te zijn in huize Hazes. Niet alleen André heeft zijn geluk weer gevonden in de liefde, maar ook Rachel lijkt een nieuwe man aan de haak te hebben geslagen. Ze is betrapt in het gezelschap van Klaas Otto, maar in werkelijkheid blijkt de man wat minder gezellig te zijn…

Rachel Hazes is onlangs gespot met een nieuwe man. Weekblad Story betrapte het stel en legde het moment vast. Op de foto die in het weekblad is verschenen, verlaten de twee de villa van Rachel.

‘Beroepscrimineel’

Het is niet de eerste keer dat Rachel wordt gelinkt aan Klaas Otto. De twee kennen elkaar goed, zo meldt het weekblad. Maar de veelbesproken oprichter van motorclub No Surrender heeft een pittig verleden. Hij kreeg landelijke bekendheid na beschuldigingen van afpersing, zware mishandeling en het witwassen van 1,3 miljoen euro.

De officier zei destijds over Klaas dat hij een ‘dwingende man is die niet terugdeinst voor dreigen met geweld en toepassen ervan’. Volgens haar moest Otto worden beschouwd als een ‘beroepscrimineel’.

De rechtbank gaf hem uiteindelijk zes jaar cel, maar Klaas ging in hoger beroep. Nadat hij drie jaar en vier maanden vast zat, kwam hij in 2020 vrij.

‘We hebben het gezellig’

Rachel wil nog niet veel kwijt over de relatie. ,,We hebben het gezellig samen. Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten”, vertelt ze in Story.

Meer DenD