Rachel Hazes stapelverliefd: ‘We wonen al samen!’

Rachel Hazes
Door: Tanja Brouwer
03-01-2020

De afgelopen jaren waren voor Rachel Hazes loodzwaar. Nadat ze haar man verloor ging haar psychische gezondheid achteruit en daarnaast viel haar gezinnetje uit elkaar. Eindelijk lijkt het tij voor haar te keren, want ze heeft de liefde weer gevonden!

Een beetje verliefd?

Rachel is meer dan ‘een beetje verliefd’. Zij en Mike zijn namelijk dol op elkaar en laten elkaar bijna niet meer alleen. ,,Mike is de allerliefste en meest attente man die er is”, vertelt Rachel aan weekblad Story. ,,Hij is zo romantisch!” De twee laten er geen gras over groeien. Hoewel ze al jaren op vriendschappelijke basis zien, hebben ze pas zes weken een relatie. Maar dat houdt Rachel niet tegen op flinke stappen te nemen. ,,Je kunt bijna wel zeggen dat we samenwonen. Hij is er elke avond en gaat ’s ochtends weer vroeg de deur uit om aan het werk te gaan.”
Zo’n burgerlijke relatie is even wennen voor Rachel, want met haar overleden man André Hazes was haar leven alles behalve normaal.

Met ‘stiefdochters’ op stap

Niet alleen is Rachel een vriend rijker, want ook heeft ze twee tienermeiden in haar leven gekregen. Mike heeft twee dochters, een van negentien en een van vijftien jaar oud. Rachel kan het goed met hen vinden. ,,Het zijn zulke lieve meiden! Dankbaar ook. We zijn laatst met ze naar Het Amsterdamse Winterparadijs geweest en we hebben daar met z’n allen een topavond gehad!” Rachel geniet dus volop van het nieuwe liefdesgeluk en kan niet geloven dat ze toch weer een leuke man heeft gevonden. ,,Ik was ervan overtuigd dat ik tot mijn dood alleen zou blijven”, zegt ze tegen Story. ,,Ik merk ook dat ik, natuurlijk op André na, niet eerder zo gek op een man ben geweest.”

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen