Rachel Hazes verbreekt stilzwijgen: ‘André woont nu bij mij thuis’

Rachel verbreekt stilzwijgen over status André
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes heeft het stilzwijgen rondom André Hazes verbroken. Tijdens ‘Vlaanderen zingt Hazes’ liet ze weten hoe het met haar zoon gaat. ,,Het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont nu bij mij thuis.”

Rachel vertelt hoe het met André gaat

In België vond afgelopen weekend ‘Vlaanderen zingt Hazes’ plaats zonder André Hazes. Na afloop liet Rachel volgens Het Laatste Nieuws weten dat ze het erg jammer vindt dat haar zoon hierbij niet aanwezig kon zijn. ,,Want André keek echt uit naar deze concerten”, zei Rachel.

Ook vertelde ze hoe het nu met haar zoon gaat. ,,Het gaat iedere dag een beetje beter met hem. Hij woont bij mij thuis en wordt heel hard verwend”, zou ze lachend hebben gezegd.

Rachel legt André goed in de watten. ,,Ik kook ook elke dag voor hem. Vaak stampot met andijvie, zijn lievelingskost.” Want die vitamientjes kan André momenteel wel gebruiken volgens Rachel. ,,Vitamientjes, moederliefde en heel veel rust. Die vindt hij thuis.”

Therapie

De zanger is momenteel hard bezig om aan zichzelf te werken. ,,André volgt therapie en het wordt nog een lange rit, maar op het einde komt alles goed. Dat weet ik zeker. Geef hem gewoon wat tijd”, sloot Rachel af.

André verbleef een tijdje terug een aantal weken in Spanje om daar tot rust te komen nadat hij te kampen kreeg met een burn-out. De zanger is alweer even terug in Nederland, maar sindsdien heeft hij weinig van zich laten horen.

Monique Westenberg deelde onlangs een foto dat André op bezoek was gekomen op de verjaardag van zijn zoontje. Maar op de Instagram van André zelf blijft het nog altijd muisstil.

Tags

ANDRÉ HAZESDRE HAZESDRE HAZES JUNIORHAZESHAZES FAMILIEHOLLAND ZINGT HAZESMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERGRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck