Rachel Hazes verkoopt huis

Door: Tanja Brouwer
07-02-2018
Haalde Rachel Hazes vorig jaar januari haar watervilla in Almere nog uit de verkoop, nu probeert ze het weer en op een originele manier. Dat schrijft Bekendeburen.

Bieden

Vanaf een prijs van 425.000,– euro kosten koper mag je bieden op de watervilla van 

Rachel Hazes in Almere. Vorig jaar januari haalde zij haar woning uit de verkoop. Deze had toen 9 maanden lang te koop gestaan voor een prijs van 465.000,– euro,

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dat was al 30.000,– lager als de eerste vraagprijs van 495.000,– euro. Wel heeft ze haar watervilla nog een tijdje verhuurd voor 1650,– euro per maand. Evenals de vorige keer staat het huis te koop bij haar voormalige schoonzoon Nick van Delft.

Zonneterras

 

Rachel kocht de watervilla in 2006 voor een onbekend bedrag en liet er een hypotheek op vestigen van 500.000,– euro. De koper krijgt voor zijn geld een luxe watervilla met een eigen aanlegsteiger, een zonneterras en ook nog eens een riant dakterras. De totale woonoppervlakte bedraagt 170 vierkante meter. Er zijn 6 kamers, waaronder vier slaap- en twee luxe badkamers.

Verder krijg je voor het geld een zeer mooi leefkeuken met alle denkbare inbouwapparatuur. Parkeren is geen probleem, want er is voor de deur ruimte voor twee auto’s.

 

 

André

In april 2017 meldde Bekendeburen dat Rachel Hazes een appartement in Vinkeveen heeft gekocht. Er rust geen hypotheek op die woning, dus heeft ze hem helemaal uit eigen zak betaald.

Het gaat een stuk beter met Rachel, die eerder is opgenomen in een psychiatrische kliniek. De band met zoon André is eind 2017 hersteld. Begin 2018 ging Rachel zelfs kijken bij een optreden van haar zoon.
Ook heeft het nieuws van de zwangerschap van dochter Roxeanne haar goed gedaan.

Meer DenD