Rachel Hazes vindt Sarah van Soelen ‘helemaal leuk’

Door: DitjesDatjes
02-04-2021

Sarah van Soelen, de mogelijke nieuwe liefde van André Hazes, is goed ontvangen door zijn moeder Rachel. De twee hebben elkaar onlangs ontmoet, vertelt ze tegen Showniews.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik heb haar en haar familie onlangs ontmoet. Ik vind haar helemaal leuk”, aldus Rachel. Volgens haar heeft Sarah “hele lieve ouders”. “Ik ben haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periodes van André altijd klaar hebben gestaan voor hem. En ook nu hoe ze mijn zoon opvangen.”

André maakte vorige maand bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met influencer Sarah van Soelen, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is. “Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb”, zei hij.

Rachel zou Sarah met open armen ontvangen. “Ik zou het heel leuk vinden als dat in de toekomst iets zou worden, maar het is niet aan mij om te bepalen met wie of wat André zijn leven moet invullen”, besluit ze.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD