Rachel Hazes weigert optreden Rox en Dre op verjaardag André

Rondje Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

‘Hazes is de basis’ geldt duidelijk niet meer voor álle leden van het gezin. Rachel Hazes heeft haar kinderen pijnlijk buitengesloten bij het meezingfeest ter ere van de 70e verjaardag van haar overleden man. Tientallen bekende artiesten treden op tijdens het feest, behalve Roxeanne en Dre…

Ter gelegenheid van de 70e verjaardag van wijlen André Hazes organiseert Rachel op 27 februari een groot meezingfeest vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. Bij het feest treden een grote groep Nederlandse artiesten op, behalve haar eigen kinderen.

Artiesten

Bij het festijn zullen onder andere Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis, Peter Beense, Berget Lewis, Tino Martin, Martijn Fischer en Willeke Alberti de hits van André ten gehore brengen.

Rachel is dolenthousiast over het evenement. ,,Natuurlijk komen we het liefst samen in een concertzaal of drinken we een biertje in de kroeg, maar omdat dat nu niet kan, brengen we het Hazes meezingfeest bij je thuis”, vertelt de weduwe aan Shownieuws.

Holland Zingt Hazes

Minder enthousiast zullen Dre en Rox zijn, die op een nogal pijnlijke manier buitenspel gezet worden door hun bloedeigen moeder.

Waarom heeft Rachel ervoor gekozen om haar eigen kinderen hun vader niet te laten eren op het evenement?

,,Rox en Dré eren hun vader op hun gekende manier altijd tijdens Holland Zingt Hazes. Deze keer blijven we wat uit dat vaarwater en kozen we voor een andere line-up. Meer moet je daar niet achter zoeken”, aldus de verklaring van Rachel.

LEES OOK:

Rachel Hazes onthult reden ruzie met kinderen

Tags

ANDRÉ HAZESDRE HAZESHOLLAND ZINGT HAZESRACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck