Rachel Hazes weigert verzoening met Monique: ‘Goed zo’

Rachel Hazes
Door: Lois Kuhfus
21-09-2020

Jarenlang lag de familie Hazes met elkaar overhoop, maar hier lijkt nu langzamerhand verandering in te komen. Dré en Rox hebben elkaar weer helemaal gevonden na een jarenlange ruzie. Ook hun zoontjes Fender en kleine André zijn onafscheidelijk. Maar er valt nog één familielid buiten de boot: moeder Rachel Hazes. Zij heeft om onbekende reden nog steeds geen contact met dochter Roxeanne, en weigert het bij te leggen met haar schoondochter Monique.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Koek en ei

Het is nog niet helemaal koek en ei binnen de familie Hazes, maar de eerste stappen worden gezet. Roxeanne en Dré legde hun vete onlangs bij met behulp van Dré’s partner Monique. Broer en zus kunnen hun geluk niet op en laten de hele wereld zien dat zij weer maatjes zijn. Ook hun zoontjes Fender en André kunnen het enorm goed met elkaar vinden, laten ze zien op onder andere hun Instagram pagina’s.

De twee kunnen kun geluk niet op en posten liefdevolle plaatjes van het herenigde gezin.

LEES OOK:

Rachel Hazes over verzoening met Roxeanne en Monique: ‘Geen behoefte aan contact’

Rachel Hazes

De hereniging lijkt veel los te brengen bij moeder Rachel, zij vertelt aan RTL Boulevard dat ze enorm gelukkig is dat Rox en Dré elkaar weer gevonden hebben:

,,Het belangrijkste is voor mij dat Rox en Dré elkaar hebben. En dat de neefjes met elkaar omgaan.” Als Rachel wordt gevraagd hoe ze het vindt dat de neefjes het zo goed met elkaar kunnen vinden reageert ze gelukzalig: ,,Ja dat is natuurlijk een heel mooi cadeau. Geweldig, daar was ik heel blij mee.”

‘Bijzaak’

Hoe is het voor Rachel om te zien dat de familie langzamerhand weer samenkomt, maar dat er geen plek voor haar lijkt te zijn? Als haar gevraagd wordt of er een kans in zit dat de héle familie weer samenkomt reageert zij stellig: ,,Schat ik heb echt geen idee.” Ook geeft ze aan het vooral belangrijk te vinden dat haar kinderen en kleinkinderen weer door één deur kunnen: ,,Dan ben ik bijzaak.”

Rachel ziet zichzelf niet als de enige bijzaak, want op een hereniging met haar schoondochter Monique zit zij niet te wachten. Ook geeft ze aan geen toenadering te zoeken: ,,Nee hoor helemaal niet. Het is toch goed zo? Ze hebben het hartstikke fijn zo samen. Dus nee hoor, ik heb het ook hartstikke fijn, dus helemaal goed.

Meer DenD