Rachel Hazes zorgt voor ruzie tussen kinderen Rossana Kluivert

Rachel zorgt voor ruzie tussen broer en zus
Door: Charlotte Wijnen
21-03-2022

Rachel Hazes heeft voor flink wat problemen gezorgd bij de familie Kluivert. Anne Rose Zonneveld was van de partij bij Holland Zingt Hazes waar ze voortdurend bij Rachel om de nek hing. En dat heeft ervoor gezorgd dat Nino, de zoon van Rosanna Kluivert, niets meer te maken wil hebben met zijn goede vriendin Anne Rose.

Na de kortstondige relatie met André Hazes, had Nino Wilkes wel verwacht dat Anne Rose klaar zou zijn met de familie Hazes. Maar niets blijkt minder waar: Anne Rose was afgelopen weekend aanwezig bij Holland Zingt Hazes, waar ze de hele avond met Rachel optrok.

De druppel

Anne Rose en Nino zijn al jarenlang bevriend en Anne Rose heeft een goede band met de familie Hazes. Ze is niet alleen even samen geweest met André, maar regelt ook alle zaken voor zijn moeder Rachel. Dat baantje zou ze zich echter wel vals hebben toegeëigend, want de baan was eerst gegund aan Nino.

Toch leken de twee het met elkaar te hebben opgelost, want ze werden zo nu en dan nog samen gespot. Maar dat Anne Rose afgelopen weekend voortdurend bij Rachel om haar nek hing, zou voor Nino de druppel zijn geweest om met haar te breken.

De gezamenlijke foto’s heeft hij laten staan, vermoedelijk omdat er op elke foto meer mensen staan. Wel heeft Nino bij elke foto haar tag verwijderd. Ook heeft hij Anne Rose ontvolgd op Instagram.

Meer DenD