Rachel heeft André in de tang: ‘Moet naam wijzigen als ze kwaad wil’

André in de tang van zijn moeder
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes heeft een bizarre onthulling gedaan over zijn moeder Rachel. ,,Als mijn moeder het zou willen, dan zou ik mijn artiestennaam moeten veranderen”, vertelt de zanger op Belgische televisie.

André treedt op onder zijn naam Hazes, wat tegelijkertijd ook een merknaam is. Rachel is eigenaar van deze naam en voor André kan dit grote gevolgen gaan hebben, zo vertelt hij in De Tafel van Gert, de talkshow van Gert Verhulst.

Naam veranderen

,,Het is zelfs zo dat als mijn moeder kwaad zou willen, ik mijn artiestennaam zou moeten veranderen. Terwijl het mijn naam is”, legt André uit. Hoeveel zijn moeder met de merknaam ‘Hazes’ verdient, weet André niet. Maar volgens hem is het behoorlijk veel geld. ,,Ik denk dat je geen medelijden met haar hoeft te hebben, nee.”

André krijgt naar eigen zeggen niets van dit geld. ,,Daarom moet ik een tour doen. Ik moet zelf keihard werken”, legt hij uit. ,,Dat is een juridische strijd tussen mijn moeder en mijn zus ook op dit moment.”

Rechtszaak

De zaak tussen Roxeanne en Rachel gaat onder meer over de vraag of Rachel zichzelf erfgenaam mag blijven noemen van André Hazes senior. Eerder besloot de rechtbank dat Rachel zich wel erfgenaam mag blijven noemen, terwijl ze dat officieel niet is. Roxeanne is hierop een bodemprocedure gestart, waarbij een andere rechter zich over die vraag buigt. De zaak loopt dus nog.

Roxeanne

André heeft al langere tijd een moeizame relatie met zowel zijn zus als zijn moeder. Aan de band met Roxeanne werkt hij momenteel. ,,We doen heel rustig aan”, zei hij onlangs in gesprek met RTL Boulevard. ,,We gaan niet elke dag bij elkaar op de koffie, maar het contact is heel goed.”

Tags

ANDRE HAZESRACHEL HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck