Rachel laat Roxeanne alleen achter in Vinkeveen

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het gaat een stuk beter met Rachel Hazes dan een aantal maanden geleden. De vrouw van de overleden zanger André Hazes is uit een diep dal gekrabbeld en geniet volop van het leven. Zeker nu ze een nieuwe liefde heeft. Rachel ging op huizenjacht, en heeft nu een mooie woning gevonden in Mijdrecht. Dat betekent wel dat ze niet langer de buurvrouw is van haar dochter Roxeanne Hazes.

Niet langer goede buren

Rachel en Roxeanne zijn jarenlang goede buren van elkaar geweest. Rachel paste vaak op haar kleinzoon Fender en naar verluidt liepen de twee de deuren bij elkaar plat.

Tot afgelopen najaar. Toen vertelden buren aan weekblad Weekend dat Roxeanne al een tijd niet bij Rachel gezien is, en dat hun contact dus mogelijk verslechterd zou zijn. Roxeanne wilde niet reageren toen er naar de geruchten werd gevraagd. Maar Rachel reageerde eerder deze maand wel op de vraag van weekblad Story over de relatie met haar dochter: ,,Er zijn helemaal geen problemen tussen mij en Rox. En die zijn er gelukkig ook nooit geweest.”

Samen genieten met vriend

Sinds kort is Rachel gelukkig met ene Mike. ,,Mike is de allerliefste en meest attente man die er is”, vertelde de vrouw over haar nieuwe liefde. De twee werden in december gespot in een restaurant in Mijdrecht, de plaats waar Rachel naartoe verhuist!

Wie weet verhuist ze wel zodat ze dan iets dichter bij Mike woont en elkaar vaker kunnen zien? In haar nieuwe woning kunnen Rachel en Mike heerlijk samen genieten, want er is volgens Story een binnenzwembad en een sauna. Er zijn vier slaapkamers, dus kinderen en kleinkinderen kunnen gewoon blijven slapen.

Tags

ANDRÉ HAZESBURENCONTACTFENDERLIEFDEMIJDRECHTMIKEPARTNERRACHEL HAZESROXEANNE HAZESVINKEVEENVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck