Rachel niet blij? Hazes-zussen Roxeanne en Nathalie weer bij elkaar

Hazes zussen halen banden aan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roxeanne en Nathalie hebben elkaar weer helemaal gevonden. De Hazes-zussen namen na zeventien jaar weer contact met elkaar op en de band is sterker dan ooit. Maar zal Rachel daar ook blij mee zijn?

Trotse zus

Roxeanne plaatste een prachtige foto op haar Instagram en zus Nathalie was zó trots, dat zij de foto ook op haar eigen pagina deelde. ,,Je zou maar kunnen zeggen dat dit je zus is en ik kan dat. Wow knapperd”, schrijft Nathalie bij de foto. De lieve woorden worden erg gewaardeerd door Roxeanne. ,,Zo blij met jou, mijn lieve knappe zus”, reageert ze.

Na zeventien jaar

Nathalie gaf onlangs aan heel gelukkig te zijn dat ze haar halfzus weer spreekt. Zelf wilde ze uit de media blijven, maar toch bleef ze contact zoeken met Roxeanne.

,,Ik ben blij dat ze heeft volgehouden”, zei Roxeanne onlangs in weekblad Privé. Ze vertelde dat ze een berichtje van Nathalie kreeg en besloot daar eindelijk op te reageren. ,,Ik vond dat het ook maar eens moest gebeuren. We hebben elkaar zeventien jaar niet gezien of gesproken.”

Rachel niet blij?

De zussen planden een ontmoeting en sindsdien zijn ze onafscheidelijk met elkaar. Maar of Rachel Hazes daar blij mee is, blijft de grote vraag. De band tussen Rachel en Roxeanne is zeer bekoeld. Met Nathalie heeft Rachel nooit door één deur gekund. De vriendschap tussen de twee zussen zal daarom niet bevorderlijk zijn voor de band tussen Rachel en Roxeanne.

Tags

ANDRÉ HAZESHAZESHAZESFAMILIERACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck