Rachel ondanks ruzie’s blije oma

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De zoon van André Hazes en Monique Westenberg, André, en het kleintje van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, Fender, ontmoetten elkaar onlangs voor de eerste keer. De neefjes speelden samen, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Rachel was niet bij de ontmoeting tussen de neefjes, maar wil wel reageren op de mooie ontwikkeling. 

‘Stap in goede richting’

,,Ik kan weinig zeggen over deze ontmoeting”, zegt Rachel tegen weekblad Story. ,,Maar ik ben blij met deze stap in de goede richting. Als je dit voorbij ziet komen, ben je als oma heel blij.” Wie ook niet bij het mooie moment was, was André. Terwijl Roxeanne en Monique konden bijkletsen en hun zoontjes met elkaar speelden, was André druk met opnames van The Voice in België. 

De ontmoeting tussen de twee neefjes zou naar verluidt het idee zijn geweest van Monique, die eerder André en Rachel weer bij elkaar bracht. De vrouw zou familie steeds belangrijker vinden, zeker omdat ze afgelopen jaar afscheid heeft moeten nemen van haar oma Corrie en haar stiefmoeder Maria. Zet Monique de hereniging door en zullen binnenkort ook haar vriend André en Roxeanne elkaar weer sinds jaren spreken? 

Tags

ANDRÉ HAZESOMARACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck