Rachel onthult geheim zakenplan

Rachel Hazes
Door: Tanja Brouwer
05-06-2020

Rachel Hazes houdt zich momenteel bezig met een nieuwe musical over haar overleden man André Hazes en is bezig met haar tweede boek. Toch heeft ze nog tijd gevonden om nog een bijzonder project op te starten, dat eigenlijk nog geheim is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Museum en kroeg

In weekblad Story vertelt Rachel uitgebreid over de breuk met haar vriend Mike, en onthult ook dat ze in de toekomst niet stil gaat zitten. ,,Het is eigenlijk nog zwaar geheim. Maar ik vind het zo leuk, datik het met Story wel wil delen”, zegt de vrouw. Samen met Won Yip, een horeca-ondernemer die te ien is in het programma Dragon’s Den, gaat Rachel een bijzonder project opstarten. ,,Samen met hem ga ik een Hazes-kroeg beginnen in Amsterdam. Een café waarin ook een museum rond de oude André Hazes komt.”

Al die plannen die Rachel nu heeft en druk mee is, vindt ze heel leuk maar het heeft wel een grote invloed op haar privé-leven. ,,De schaduwzijde is dat het me nu dus wel mijn relatie kost”, vertelt Rachel die het dus zelf heeft uitgemaakt met Mike. ,,Met een steen in mijn buik heb ik er een punt achter gezet. Mike verdient een vrouw die er voor hem is.”

Meer DenD