Rachel onthult reden van breuk

Rachel Hazes
Door: Tanja Brouwer
03-06-2020

Rachel Hazes is opnieuw single. De relatie met Mike leek zo goed te gaan en ze woonden zelfs al grotendeels samen, maar eerder deze week kwam het nieuws dat Rachel een punt achter de relatie heeft gezet. De vrouw van wijlen André Hazes vertelt nu waarom. 

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ander ritme

,,Het gaat me ook echt zó aan het hart”, zegt Rachel tegen weekblad Story. ,,Laat ik beginnen te zeggen dat Mike de liefste man is die ik de laatste jaren heb gekend. Maar het werkt gewoon niet tussen ons.” De vrouw is naar eigen zeggen zo druk met het tweede boek dat ze aan het schrijven is en met nog een musical, dat ze weinig tijd heeft gehad voor andere dingen. ,,Mike op zijn beurt heeft een eigen bedrijf in het noorden van het land, waar hij ook nog woont. Natuurlijk waren we zo vaak mogelijk samen, maar onze ritmes lopen daarbij ook nog eens enorm uiteen.” Rachel is naar eigen zeggen een nachtmens en gaat meestal niet voor 3 uur ‘s nachts naar bed, terwijl Mike er voor middernacht in wil liggen. ,,Als je verliefd bent, is alles spannend. Maar nu ik het normale leven weer een beetje opgepakt heb ben ik voortdurend onderweg.”

Verdient andere vrouw

Rachel heeft uiteindelijk de knoop doorgehakt en de relatie verbroken. ,,Met een steen in mijn buik heb ik er een punt achter gezet. Mike verdient een vouw die er voor hem is. Maar het leven dat ik leid, is niet aan dat van hem aan te passen.”

Meer DenD