Rachel ‘ontvoerd’ in Spanje: ‘Maak je geen zorgen’

Door: DitjesenDatjes
18-03-2020

Rachel Hazes postte eerder deze week op Instagram dat ze in Spanje zit en niet terug kan naar Nederland. Een vervelende situatie, maar gelukkig heeft de vrouw een goede vriendin in Spanje wonen. Rossana Kluivert heeft haar opgevangen en Rachel wordt met open armen door de rest van het gezin ontvangen.

Naar Barcelona

,,Zojuist gehoord dat Spanje, waar ik nu ben, over een paar uur de grenzen sluit. Het is eng en gek, maar zo belangrijk dat iedereen binnen blijft”, schreef Rachel eerder deze week op Instagram. Gelukkig bleef Rachel niet lang alleen want volgens Rob Goossens, van RTL Boulevard, kreeg ze al snel een bericht. ,,Ze is ontvoerd door haar goede vriendin Rosanna Kluivert. Die heeft gezegd: Rachel, je hebt last van je luchtwegen, dat is met dat coronavirus best wel tricky. Dus jij komt naar ons in Barcelona!”

Volgens Rob vindt Rachel het fijn dat ze bij haar vrienden en de familie Kluivert is. Omdat Rachel momenteel veel last heeft van haar stembanden en van de dokter niet mag praten heeft ze niet veel kunnen vertellen, maar Rachel zou tegen Rob hebben gezegd dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken over haar.

André en Roxeanne

Terwijl Rachel in Spanje zit, verblijven André, Monique en hun zoontje gewoon in hun villa in Berkel en Rodenrijs. Ook Roxeanne zit thuis met haar vriend en zoontje.

Meer DenD