Rachel openhartig, gedoe in huize Hazes

Door: Lies Jansen
07-06-2020

In een interview met RTL Boulevard doet Rachel Hazes een boekje open over de familiesituatie op dit moment. Afgelopen week werd duidelijk dat er een punt was gezet achter haar relatie met Mike. Nu vertelt ze ook over haar band met dochter Roxeanne Hazes en schoondochter Monique Westenberg.

Geen contact met Roxeanne

Tijdens het interview wordt het duidelijk dat Rachel op dit moment geen contact heeft met haar dochter Roxeanne. ,,Ik mis mijn kleinzoon. Ik zie hem niet meer en dat doet zeer”, vertelt de verdrietige Rachel. Wel heeft de moeder alle respect voor Roxeanne en geeft ze haar nu alle ruimte. Want met geduld en tijd, kom je hier volgens Rachel doorheen. Ze heeft nog wel een grote wens, om samen met haar dochter om de tafel te zitten en te praten.

Niet fan van schoondochter Monique

Wanneer het onderwerp ‘zoon André en schoondochter Monique’ wordt aangesneden, wordt het duidelijk dat Rachel niet zoveel heeft met haar schoondochter. ,,Al komt hij morgen door de deur met een vrouw van 80 en 3 gebitten”, legt Rachel uit. ,,Ik gun hem alle geluk.” Alleen zit er duidelijk een vervelend gevoel onder: ,,Ik heb niet zoveel met Monique.”

‘Dré heeft mediastorm over zichzelf afgeroepen’

Over de mediastorm omtrent zoon André en zijn kortstondige relatie met Bridget Maasland, vertelt Rachel dat hij dit over zichzelf heeft afgeroepen. Elke dag een foto op zijn Instagram was volgens moeder een beetje te veel van het goede. Moeder Hazes is duidelijk fan van Bridget: ,,Ik draag Bridget in mijn hart en dat is geen geheim. (…) Ik heb een leuke tijd gehad met Bridget en ga haar ook zeker niet laten vallen.”

Meer DenD