Rachel over verzoening André en Monique: ‘Hij heeft mijn zegen’

Rachel geeft zegen aan huwelijk André en Monique
Door: Charlotte Wijnen
31-03-2022

De afgelopen tijd lijken André Hazes, Monique Westenberg en hun zoontje André weer net een echt gezin. Of er een liefdeshereniging in de lucht hangt weet niemand zeker, maar zelfs Rachel staat achter een verzoening. ,,Als hij naar Monique teruggaat, heeft hij mijn zegen.”

Rachel en Monique gunnen elkaar al jarenlang het licht in de ogen niet. Hierdoor ziet Rachel haar kleinzoon Dré nooit, iets wat haar veel verdriet doet. Toch lijkt ze langzaamaan bij te draaien. Want áls die langverwachte verzoening tussen André en Monique er komt, staat Rachel daar volledig achter.

Gesprekken over relatie met Monique

,,Ik heb met André na hun breuk uiteraard gesprekken over zijn relatie met Monique gehad”, vertelt Rachel in weekblad Story. ,,En ik heb hem laten weten dat ik achter elke beslissing van hem zal staan. Als het zijn beslissing zou zijn om naar Monique terug te gaan, heeft hij mijn zegen.”

En hoewel er al langere rijd roddels rondzingen over een verzoening tussen André en Monique, gelooft Rachel niet dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren. ,,Hij blijft daar in ieder geval niet slapen. Op de dagen dat André zijn zoontje ziet, haalt hij hem op van school en blijft totdat hij naar bed gaat. Daarna komt hij naar mijn huis en de volgende dag gaat hij opnieuw naar Berkel en Rodenrijs.”

André woont nog bij Rachel

Daarmee ontkracht Rachel de geruchten dat André momenteel bij Monique woont. Geruchten doen de ronde dat André het huis van Rachel zou zijn ontvlucht na de komst van Klaas Otto. ,,Wat een onzin!”, reageert Rachel fel.

,,André woont nog altijd bij me en kan het juist goed vinden met Klaas. Net als dat ik met zijn drie kinderen van 29, 26 en 13 kan opschieten. Klaas en André zitten bij mij thuis vaak met elkaar te praten over alles en nog wat. Ze zijn beiden gek van sporten en ik hoor ze daar vaak enthousiast over spreken. Ik word daar heel blij van.”

Meer DenD