Rachel strijdvaardig: nieuwe zaak tegen ex-vriendin Marieke

Rachel procedeert door
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes en haar voormalige beste vriendin Marieke van Beek hebben al een lange tijd ruzie over geld. Na het verliezen van een eerdere rechtszaak is Rachel strijdvaardiger dan ooit: op 15 februari staan de twee ex-vriendinnen opnieuw tegenover elkaar in de rechtbank.

Rachel kocht een aantal jaren geleden een woning voor Marieke, waarvoor 800 euro huur betaald werd. Achteraf vond Rachel dit toch te weinig, ook omdat Marieke volgens Rachel nog flink wat geld terug moest betalen. Via de rechter probeerde Rachel in plaats van 800 euro, 1450 euro per maand af te dwingen.

‘Ze jokt alleen maar’

Rachel kreeg geen gelijk maar legde zich niet daarbij neer en sleepte Marieke nogmaals voor de rechter. Eerder zei ze dat ze net zo lang door blijft gaan tot de onderste steen boven is. ,,Marieke zit gewoon in een huis van mij in Vinkeveen aan het water voor achthonderd euro per maand. Voor achthonderd euro kun je in Vinkeveen nog niet eens een schuur kopen”, zei Rachel eerder in gesprek met weekblad Party. ,,Marieke jokt alleen maar. Ik ben in al die jaren dat we bevriend waren, niet slecht voor haar geweest. Maar het kan niet zo zijn dat Nederland mij gaat zien als een rijke weduwe die een arm vrouwtje aanpakt. Ik ben gewoon genaaid waar ik bij stond, dat moet je bij mij gewoon niet doen.”

Nieuwe zaak tegen Marieke

En dat Rachel strijdvaardig is blijkt wel, want binnenkort staan ze wéér tegenover elkaar in de rechtbank. ,,Rachel en Marieke staan 15 februari opnieuw voor de rechter over de huur van een woning, die Rachel al eens verloor”, meldt juicekanaal Realityfbi op Instagram. Dat betekent dat het een aantal drukke weken voor Rachel zijn. Gisteren stond ze tegenover Yvonne Coldeweijer in de rechtbank en op 9 februari tegenover haar dochter Roxeanne.

Tags

RACHEL HAZESRECHTSZAAK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck