Rachel verlangt nu al terug naar oude woning

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rachel Hazes heeft pas net de verhuisdozen ingepakt en heeft pas een paar nachten geslapen in haar nieuwe huis in Mijdrecht, waar ze samen met haar vriend Mike gelukkig hoopt te worden. Maar nu al lijkt ze spijt te hebben van de verhuizing en terug te willen naar Vinkeveen.

‘Nieuwe start

Vinkeveen is de plaats waar ze samen met wijlen André Hazes woonde, waar ze haar kinderen André en Roxeanne heeft opgevoed en waar haar dochter, met wie ze tot vorig jaar erg close was, nog steeds woont. Ze laat dus veel achter zich nu ze in Mijdrecht zit, en dat lijkt ze zich nu ook te beseffen. ,,Ik zou nooit meer in het huis kunnen wonen waar ik met André leefde, maar wel in Vinkeveen”, zegt Rachel tegen weekblad Story. ,,Maar we maken nu eerst een nieuwe start in Mijdrecht en misschien straks in Vinkeveen een nog mooiere start.”

Stiefdochters

Het koppel verhuisde dan ook niet naar Mijdrecht omdat ze daar van droomde, maar omdat ze daar een geschikt huis vonden. ,,Het huis werd te klein omdat Mike’s dochters ook vaak bij ons zijn. Dat zijn tieners en die hebben beiden hun slaapkamer nodig. Zeker als ze straks verkering krijgen, snap je? Vandaar dat we nu naar Mijdrecht zijn verhuisd.” Het lijkt er dus op dat Rachel en Mike nog steeds op huizenjacht zijn en zoeken naar een geschikte woning in Vinkeveen, en het zich ondertussen gemakkelijk maken in het huis in Mijdrecht.

Bekijk hier het huis van Mike en Rachel in Mijdrecht.

Tags

RACHEL HAZESROXEANNEVRIENDWONING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie