Rachel voert oorlog met volgers

Rachel voert oorlog met volgers|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De inbox van Rachel Hazes blijft volstromen met negatieve berichten van volgers. Rachel is het helemaal zat en besluit op de berichten te reageren. Er ontstaat een pittige discussie. ,,Niet met mijn leven bemoeien!”

Dat Rachel niet veel fans heeft is inmiddels bekend. Ze wordt overladen met negatieve berichten in haar inbox en is dat helemaal zat. Nu ze weer een onaardig bericht van één van haar volgers heeft ontvangen besluit Rachel in discussie te gaan.

‘Alles draait om geld!’

,,Je komt als een ordinaire vrouw over. Met alles en iedereen ruzie, maar het ligt altijd aan de ander”, schrijft een boze volger in een bericht naar Rachel. ,,Niet oordelen waar oren en ogen niet zijn geweest. Fijne avond”, reageert Rachel.

De volger wil Rachel duidelijk maken dat ze het goed moet maken met Roxeanne. ,,Alles draait om geld, walgelijk. Maak het nou goed met uw dochter! U ziet haar niet, Fender niet en ook uw andere kleinkind niet!”

‘Niet met mijn leven bemoeien’

Kennelijk raakt de volger hier een gevoelige snaar bij Rachel, want ze besluit toch nog te reageren. ,,Jij hebt ook geweldige familiefoto’s zie ik”, schrijft ze lachend. ,,Nogmaals gewoon niet met mijn leven bemoeien.”

Tags

HazesRachel HazesRoxeanne Hazes

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie