Rachel volledig afgebrand door kijkers Hazes Is De Basis: ‘Genoeg geweest’

Rachel Hazes volledig afgebrand
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een grote teleurstelling voor Rachel Hazes: haar programma Hazes Is De Basis is één grote flop. Op Twitter wordt ze volledig afgekraakt door kijkers. ,,Ze melkt de boel uit tot op het bot.”

Het nieuwe programma Hazes Is De Basis begon al slecht, maar de tweede aflevering afgelopen zaterdag trok nóg minder kijkers. Op Twitter laten kijkers merken Hazes-moe te zijn.

‘De één zijn dood is de ander zijn brood’

,,Het is genoeg geweest”, luidt het op Twitter. Velen ergeren zich aan het feit dat Rachel nog altijd elke dag druk is met de nalatenschap van André Hazes. Vorig jaar kreeg Rachel nog flinke kritiek te verduren omdat ze allerlei Hazes-producten bij de Lidl verkocht, en nu probeert ze het opnieuw met een nieuwe show.

,,Zo zie je maar weer. De één zijn dood is de ander zijn brood. Je kunt het aan haar zien. De oogjes draaien elke keer wanneer weer een liedje wordt gezongen”, aldus een kijker. Een andere kijker vindt dat de naam Hazes te veel wordt uitgemolken. ,,Wanneer is het voorbij en is er weer een Hazesloze tijd in Nederland? Zo zat van Hazes en zijn familie.”

Wanneer zoekt Rachel een nieuwe hobby?

Rob Goossens zei eerder al in RTL Boulevard dat Rachel een nieuwe hobby moet gaan zoeken. ,,Want straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loop je nog steeds met het lijk te zeulen”, zei hij.

De uitspraken schoten bij Rachel in het verkeerde keelgat, waardoor ze de cameraploeg van RTL Boulevard niet meer te woord wil staan. Het is dan ook te hopen dat ze al het commentaar op Twitter afgelopen weekend niet heeft gelezen…

Tags

ANDRÉ HAZESFLOPHAZESHAZES IS DE BASISHAZESFAMILIEKRITIEKRACHEL HAZESROB GOOSSENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck