‘Rachel wil een-op-eengesprek met Roxeanne over erfenis’

Ruzie over erfenis breidt zich uit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roxeanne probeert al maanden documenten van haar moeder te krijgen waarin staat dat haar ouders niet in scheiding lagen. Volgens Yvonne Coldeweijer zegt Rachel nu dat Roxeanne die documenten wél mag inzien, op één voorwaarde: ,,Ze wil Rox een-op-een zien.”

Roxeanne heeft haar moeder voor de rechter gesleept vanwege de erfenis van haar vader. Drie jaar voor zijn dood had André Hazes in zijn testament aangepast dat Rachel niets zou erven wanneer zij zouden scheiden óf wanneer er een procedure daartoe zou zijn opgestart.

Scheidingsprocedure

Rachel besloot al eerder tot een echtscheidingsprocedure, maar pauzeerde dat toen het slecht met André ging. Ze keerde terug naar de echtelijke woning om voor hem te zorgen. Maar hoewel de scheidingsprocedure werd gepauzeerd, bleef het wél op de rol bij de rechtbank staan. Door deze uitsluitingsclausule zijn Dré en Roxeanne de enige erfgenamen, zo meldde weekblad Privé.

‘Onjuist’

Rachel zegt op haar beurt dat deze informatie niet klopt en dat ze documenten heeft die aantonen dat ze niet in scheiding lag. Volgens Royce de Vries en Annemiek van Spanje, de advocaten van Rachel, zijn de beweringen van Privé dan ook ‘onjuist’. ,,Mevrouw Hazes heeft niets te verbergen en is graag bereid alle vragen die er zijn over de erfenis van André Hazes voor haar dochter te beantwoorden”, meldden ze aan RTL Boulevard.

‘Een-op-eengesprek’

Roxeanne liet via haar advocaat weten dat zij die documenten graag inziet. Als hieruit blijkt dat Rachel toch aanspraak maakt op de erfenis, wordt er een streep gehaald door de zaak op 9 februari. Volgens Yvonne Coldeweijer zegt Rachel nu dat Roxeanne de documenten mag inzien, maar op één voorwaarde. ,,Als ze persoonlijk bij haar langskomt”, schrijft Coldeweijer op Instagram. Ze noemt de voorwaarde ‘heel merkwaardig’. ,,Ik denk dat ze Rox een-op-een wil zien om op haar in te kunnen praten en te manipuleren.”

Tags

RACHEL HAZESROXEANNE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie