‘Rachel woont al samen met nieuwe liefde’

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Rachel Hazes laat er geen gras over groeien. De weduwe van André Hazes zou al samenwonen met haar vriend Mike. De twee hebben pas een aantal maanden een relatie, maar lijken nu al zeker te zijn dat hun liefde langdurig is.

‘Leuk en gezellig’

Met z’n tweetjes zouden ze in het nieuwe huis van Rachel samenwonen. De vrouw kocht vorige maand een woning in Mijdrecht van ruim een half miljoen euro en verliet haar woning in Vinkeveen. ,,Ik zie veel reuring bij het huis. Ze woont er zeker niet alleen, want er is vaak een man over de vloer”, zegt een bron tegen weekblad Privé. ,,Het oogt allemaal leuk en gezellig. Ik ben blij voor Rachel want ze heeft het niet makkelijk gehad. Hier kan ze rustig aan een nieuw leven beginnen.”

Woning op Rachels naam

De woning is erg luxe en Rachel zal daar zeker tot rust kunnen komen. Er zit een zwembad in de benedenverdieping en ook is er een sauna aanwezig. Daarnaast biedt de tuin veel beschutting en dus veel privacy voor Rachel, die vooral om die reden interesse kreeg in het huis. Het is niet duidelijk of Mike betrokken was bij de koop van de woning, want het huis staat alleen op de naam van Rachel.

Tags

ANDRÉ HAZESLIEFDEMIKERACHEL HAZESRELATIESAMENWONENVRIEND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck