Rachel wordt gebruikt voor reclame borstvergroting

Rachels borsten worden misbruikt
Door: Charlotte Wijnen
02-08-2022

Een foto van Rachel Hazes is op een vreemde Instagrampagina terechtgekomen. Het account maakt reclame voor borstvergroting en gebruikt de borsten van Rachel voor de advertentie.

Het is geen geheim dat Rachel Hazes een borstvergroting heeft ondergaan. Hoewel ze zelf nooit heeft toegegeven dat ze aan zichzelf heeft laten sleutelen, is het voor volgers al lang duidelijk dat Rachel zichzelf jaren geleden op een borstvergroting heeft getrakteerd.

Gebruikt voor reclame borstvergroting

Wanneer Rachel een foto deelt waar haar borsten zichtbaar zijn, komen er dan ook vaak nare reacties. ,,Fake mama, fake borsten. Jij moet je schamen Rachel”, zo luidt één van de vele reacties onder een foto van Rachel. Inmiddels heeft ze de reacties onder haar Instagramberichten uitgezet.

Voor wie het ook duidelijk is dat Rachel een borstvergroting heeft ondergaan, is een pagina op Instagram die reclame maakt voor de cosmetische ingreep. Foto’s van verschillende bekende mensen worden gebruikt voor de reclame, zo ook een foto van Rachel. ,,Droom je van grotere borsten maar heb je problemen om het te financieren? Contact #sponsorforboobs”, staat er geschreven bij de foto.

Meer DenD