Rachel ziet huwelijk André en Bridget wel zitten

Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Als het aan Rachel Hazes ligt stapt haar zoon André snel in het huwelijksbootje met Bridget Maasland. De twee hebben nog maar enkele maanden een relatie, maar toch ziet Rachel het al helemaal zitten.

Trouwjurken en verloskundigenpraktijk

,,Ja, heel erg leuk. Het is een hele leuke vrouw en ze is heel lief voor André, dus dan ben ik een gelukkige moeder”, antwoordt ze op een vraag van een verslaggever van RTL Boulevard over trouwen. Rachel laat weten dat ze nog geen plannen heeft gehoord, maar dus zeker wel enthousiast wordt van het idee alleen al!
Afgelopen week schreef weekblad Weekend al dat Bridget al kijkt naar trouwjurken en dat er dus wellicht al plannen zijn! Ook werd er gesuggereerd dat Bridget zwanger is van een liefdesbaby, want de 45-jarige zou gezien zijn bij een verloskundigenpraktijk in Amsterdam.

Als de twee echt gaan trouwen is dat voor de 25-jarige André de eerste keer. En dat terwijl hij al meerdere malen had aangegeven zijn inmiddels ex-vriendin Monique snel ten huwelijk te vragen. Hij had alleen nog niet het juiste moment gevonden. Bridget is al wel eens getrouwd. Dat was in 2009 in Las Vegas, toen gaf zij het ja-woord aan Pepijn Padberg. Pepijn is de vader van de zoon van Bridget.

Ook Rachel verliefd

Ook Rachel zelf heeft het liefdesgeluk gevonden, want zij is helemaal verliefd op Mike. Ze kennen elkaar al langere tijd maar de vonk is pas onlangs overgeslagen. De twee zouden al samenwonen en later er dus geen gras over groeien.

Tags

ANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDBRUIDSJURKHUWELIJKRACHEL HAZESTROUWENTROUWJURKZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck