Radeloze moeder van Britney doet oproep aan dochter

Moeder Britney Spears radeloos
Door: Charlotte Wijnen
29-08-2022

Lynne Spears, de moeder van Britney, heeft een wanhopige oproep op Instagram gedaan. Lynne wil niets liever dan het contact met haar dochter weer herstellen. ,,Je afwijzingen geven me een hopeloos gevoel”, schrijft ze emotioneel.

Britney wil haar moeder niet zien. Ook bij de bruiloft van haar en Sam Asghari was Lynne niet welkom. Toen Lynne destijds gevraagd werd wat ze ervan vond dat ze niet uitgenodigd was, zei ze dat ze alleen wil dat Britney gelukkig is.

Ook schreef ze onder een foto van de bruiloft dat ze ontzettend blij is dat Britney eindelijk getrouwd is, iets wat bij veel fans in het verkeerde keelgat schoot.

‘Waar was je toen Britney je nodig had?’

,,Oh Lynne, hou op. Waar was je al die jaren toen Britney je nodig had? Oh wacht, toen lag je lekker in de zon op een bedje aan het zwembad bij het huis dat zij voor je gekocht heeft. Britney heeft groot gelijk om jullie allemaal uit haar leven te bannen, stelletje klaplopers die op haar zuurverdiende centen teren”, zo reageerde één van Britney’s fans.

Wanhopige oproep

Maar Lynne is het kennelijk niet met die uitspraak eens. Ze heeft opnieuw een oproep op Instagram gedaan in de hoop het contact met haar dochter te herstellen. ,,Britney, je hele leven heb ik mijn best gedaan om je dromen en wensen te ondersteunen!”, begint ze haar verhaal. ,,En ook, ik heb mijn best gedaan om je uit de problemen te helpen!”

Ze zegt dat ze haar dochter nooit de rug heeft toegekeerd en dit ook nooit zal doen. ,,Je afwijzingen van de talloze keren dat ik ben uitgevlogen en alle telefoontjes geven me een hopeloos gevoel! Ik heb alles geprobeerd. Ik hou zoveel van je, maar dit gesprek is alleen voor jou en mij, oog in oog, privé.”

Om meer kritiek van fans te voorkomen, heeft Lynne de reacties onder haar post uitgeschakeld.

Meer DenD