Radiostations 538 én 3FM zetten zich in voor goede doel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Radio 538 gaat zich vlak voor de kerstperiode inzetten voor het goede doel. Met ‘Missie 538’ wordt er voor maar liefst twaalf goede doelen gestreden. De strijd om de donaties lijkt hoog op te lopen, 3FM Serious Request speelt zich namelijk ook in die periode af…

Radio 538 organiseert voor de tweede maal ‘Missie 538’. Dit jaar zetten de dj’s van het radiostation zich in voor maar liefst twaalf goede doelen. Te weten, Dierenopvang Amsterdam; Fonds Gehandicaptenzorg; De Hersenstichting; Het Vergeten Kind; Hulp voor Helden; KNGF Geleidehonden; Het Nationaal Ouderenfonds; Plastic Soup Foundation; Het Prinses Máxima Centrum; Het Ronald McDonald Kinderfonds; Stichting Babyspullen; Stichting Hoogvliegers.

Breed mogelijk

Met deze verscheidenheid van goede doelen wil het radiostation zich zo breed mogelijk inzetten. ‘Missie 538’ heeft plaats van 17 tot en met 24 december. En dat station heeft beslist niet het alleenrecht op goede doelenacties in die periode…

Glazen Huis

Radiostation 3FM komt ook dit jaar weer met 3FM Serious Request. Dat station pakt het iets anders aan, het zamelt geld in voor het Wereld Natuur Fonds. De actie heeft plaats van 18 tot en met 24 december. Met de actie grijpt het station weer terug naar het succesvolle Glazen Huis, waar enkele jaren geleden afscheid van was genomen. Toen werd de goede doelenactie in een nieuwe vorm gegoten. Tussen 2004 en 2017 sloten dj’s zich op in een Glazen Huis waar ze gedurende de actieperiode afzagen van enig vast voedsel. Giel Beelen deed maar liefst negen keer mee aan deze actie.

Temperaturen

Dit jaar gaan de dj’s Rob Janssen, Frank van der Lende, Sander Hoogendoorn en Jorien Renkema zich opsluiten in het Glazen Huis, dat dit jaar in Amersfoort staat. In het huis kunnen dit jaar de temperaturen tot grote hoogte stijgen. Het Amersfoorts publiek kan ervoor zorgen dat deze in bedwang wordt gehouden.

Tags

3FM538DONATIEFRANK VAN DER LENDEGIEL BEELENGOEDE DOELGOEDE DOELENSANDER HOOGENDOORNSERIOUS REQUEST

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck