Radiostilte rondom Yo en Wes

Door: DitjesenDatjes
09-04-2019

Al weken is er niets vernomen van Wesley en Yolanthe. Het stel dat momenteel relatieproblemen heeft blijft al een tijd uit de media en ze posten zelfs niets op hun sociale media. Iets wat niets is voor Yolanthe, want normaal post zij bijna iedere dag wel een kiekje van zichzelf of van zoontje Xess Xava.

Opnames

De grote vraag is dan ook: wat zijn ze nu aan het doen? Yolanthe had in maart opnames van Temptation Island en zat daarvoor in Thailand, maar inmiddels is het programma opgenomen. Is ze terug naar de echtelijke villa in Qatar gekeerd, of zoekt ze steun van haar familie in deze moeilijke tijden? Haar zus Xelly kan vast wat hulp gebruiken, want op dit moment is zij hoogzwanger.

Van Wesley is ook niets meer vernomen sinds het nieuws van de huwelijksproblemen. Hij zit gebonden aan Qatar omdat hij speelt voor de club Al-Gharaffa en veel traint.

Steun

De kans bestaat natuurlijk ook dat Yolanthe en Wesley deze weken gebruiken om met elkaar te praten. Yolanthe’s manager Xenia Kasper benadrukte dat er nog niet over een scheiding wordt gesproken en datzelfde schreef Wesley ook in een Instagrampost. Veel fans hopen dat het powerkoppel de problemen te boven komt, zo blijkt op Instagram. Op de laatste foto die Yolanthe heeft gepost, dat was op 1 maart, wordt nog steeds gereageerd door fans. ,,Je bent een prachtig vrouw. Veel sterkte beiden”, Sterkte met je familiezaken”, en ,,Heel veel sterkte en kracht toegewenst met je privéperikelen!”, schrijven zij.

Meer DenD