Rafael over gescheiden leven met Estavana: ‘Ik mis het gezinsleven’

Rafael leeft gescheiden van Estavana
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rafael van der Vaart en Estavana Polman leven momenteel gescheiden van elkaar. Hoewel hij wel een paar keer naar Roemenië is geweest om zijn grote liefde en dochter Jesslynn te bezoeken, vindt hij het een enorm pittige situatie. ,,Ik mis het gezinsleven met Estavana.”

Estavana woont in Boekarest waar ze op het hoogste niveau handbalt. Jesslynn, de vijfjarige dochter van Rafael en Estavana, woont bij Estavana in de Roemeense hoofdstad. Damián, de zoon van Rafael en Sylvie, woont bij Rafael in Denemarken, waar hij onder contract staat bij de club Esbjerg fB.

‘Ik mis het gezinsleven’

Dat zijn gezin in tweeën is gesplitst vindt Rafael moeilijk. ,,Leuk is anders”, zegt hij daarover in weekblad Story. ,,Ik ben wel een paar keer een week naar Roemenië geweest. Maar het fijne familiegevoel heb je natuurlijk niet. Ik mis het gezinsleven met Estavana.”

Kinderen missen elkaar

De ouders merken dat de kinderen ook onder de situatie lijden. ,,Ik merk ook dat Jesslynn Damián erg mist. En Damnián haar ook. Jesslynn snapt wel waarom de situatie nu zo is, maar dat missen blijft hé?”, aldus Rafael. De keuze om Jesslynn bij hem in Denemarken te laten hebben de ouders overwogen. ,,Maar Estavana wil haar dochter echt bij zich hebben. En ikzelf vind het ook wel fijn dat ze bij haar moeder is.”

Tags

ESTAVANA POLMANRAFAEL VAN DER VAART

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie