Rafael over ‘ruzie’ met Sylvie: ‘Ik doe wat ik wil’

Rafael van der Vaart
Door: DitjesenDatjes
21-11-2019

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart hebben een andere opvoedstijl. De twee zijn gescheiden maar hebben samen hun zoon Damián. Samen moeten ze toch proberen om het over bepaalde dingen eens te worden, maar Rafael laat nu weten dat dat niet altijd lukt.

Instagram

Een van de punten waarover regelmatig discussie is, is het sociale media-gedrag van Rafael. Sylvie kiest ervoor om hun zoon niet te laten zien op haar Instagramaccount of andere sociale media. Rafael post daarentegen wél filmpjes van de 13-jarige jongen. De kleine diva liet op haar Instagram weten dat ze dat niet doet voor zijn privacy, en dat leek een directe sneer dan Rafael.
De moeder van Rafael, Lolita, kon het niet laten zich te mengen in een discussie die gaande was onder een artikel over Sylvie dat op Facebook was geplaatst. ,,Zijn vader is wel de enige die er voor zorgt dat hij een stabiele thuissituatie heeft. Daar kan La Meis een voorbeeld aan nemen”, schreef iemand in de reacties. Waarop Lolita reageerde: ,,En zo is het”.

Weekblad Weekend vraagt nu aan Rafael hoe hij op die sneer van Sylvie en de reactie terugkijkt. ,,Dan denk ik: mam, niet doen”, zegt hij. Hoewel hij snapt dat zijn moeder zich ergerde aan de opmerking, want uiteindelijk luistert de voormalig voetballer niet naar zijn ex-vrouw. ,,Ik doe wat ik wil.”

Meer DenD